Velkommen til ditt nye hjem!

Skansen Terrasse 18 A er en moderne og nyrenovert 4-roms andelsleilighet i andre etasje med heis. Boligen har umiddelbar nærhet til skoler og barnehager, samt kort vei til offentlig kommunikasjon som tar deg til sentrum på 20 min. Fra stuen har boligen utgang til en usjenert, innglasset balkong. Til boligen medfølger en reservert p-plass og varmtvann er inkludert i fellesutgifter.

Hele leiligheten er bygget opp fra grunnen, med nye gulv, nytt elektrisk, nytt rør i rør system, nytt kjøkken, nytt bad og nye overflater etc. Leiligheten er holdt i lyse farger, har trendy fondvegger i behagelige valører og god kvalitet når det kommer til øvrig materialvalg. Store vindusflater gir rikelig med dagslys og flere av boligens lamper er fra Philipps Hues system. Ellers kan det nevnes at innerdørene er av god kvalitet og at gulvet er i enstavs parkettplank.

Innvendig har leiligheten en innbydende entré med gulvarme, en luftig, pen stue med plass til spisestuemøbler, og et stilig kjøkken med integrerte hvitevarer. Videre har boligen et delikat bad med opplegg for vaskemaskin, og tre fine soverom med plass for garderobe. Det finnes en bod i leiligheten, og plass til ytterligere lagring i disponibel bod i etasjen under.

Innblikk

Prosjekt Leilighet
Klient Key Property AS
Ferdigstilt Januar 2017
Størelse 94 m²
Tidsrom 3 måneder
© Copyright 2018 Key Construction AS / Org nr: 920 798 373